bannere 

Bannere til ethvert formål – både inde og ude

Vi levere bannere i mange forskellige kvaliteter og størrelser der passer lige præcis til dit behov.

 

Et banner kan bruges til flere forskellige formål, derfor er det meget individuelt, hvilke krav man har til størrelse og udformning. Når du vælger banner type skal du være opmærksom på, at du vælger det rigtige materiale, så dit banner eksempelvis kan modstå vind og vejr.

 

Materiale valg

Vi tilbyder tre forskellige materiale typer afhængig af formål; stof-, presenning- og stilladsbannere.

 

Stof (205g Tricot)

Skal du bruge dit banner på en messestand eller i en butik, vil vi anbefale dette materiale. Stofbannere er den klassiske bannertype i en tæt og kraftig kvalitet.

 

Presenning

Skal du bruge dit banner til udendørs brug vil vi anbefale et presenningbanner. Dette banner er den klassiske “plast-kvalitet”, som fx en voksdug, der tåler vind og vejr. Materialet er slidstærk, lys kan ikke trænge igennem og det kan aftørres efter behov.

 

Stilladsbanner (Mesh)

Skal du bruge et banner der skal dække et stort stillads, vil vi anbefale et stilladsbanner. Denne banner type er lavet med små huller, der tillader vinden at trænge igennem.

 

Har du brug for grafisk opsætning?

Har du ikke en tryk klar pdf eller har du brug for hjælp til design, layout og opsætning af dit banner, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi giver dig gerne en nøjagtig pris, inden vi går i gang.

Bannere

kr.
kr.
kr.
kr.
kr.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse
Levering: 3-5 hverdage

Offset