Foldere 

Foldere er et effektivt produkt til at kommunikere budskaber

Foldere benyttes til utallige opgaver. Det er et effektivt produkt når du skal kommunikere korte budskaber fx om nye tiltag, tilbud eller lignende.

 

Vi tilbyder foldere i størrelserne A5 og A4, lige fra 100g papirkvalitet til 350g kraftigt papirkvalitet, med farvetryk på en eller begge sider. (Ved gramvægt over 170g er prisen inkl. bukkestreg). Alle vores foldere leveres falset og renskåret til format.

 

Formater

A5 folder:

3-fløjet m65 højformat (297x210mm udfoldet)
4-sidet A5 (297x210mm udfoldet) 2-fløjet
4-sidet 12×12 cm (240x120mm udfoldet) 2-fløjet

 

A4 folder:

4-sidet 21×21 cm (420x210mm udfoldet) 2-fløjet
4-sidet A4 (420x297mm udfoldet) 2-fløjet

 

Foldere, brochure eller flyers/løsblad?

Der kan ofte herske forvirring omkring, hvad forskellen er på foldere og fx brochure og flyers/løsblad. En folder er, som navnet antyder, et ark, der enten foldes en eller flere gange. En folder har tryk på både for- og bagside.

 

Bestil med det samme

Vi har gjort det nemt for dig at beregne din pris på din næste folder. Brug beregneren til højre og find din pris og bestil med det samme. Du kan også ringe til os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

 

Har du brug for grafisk opsætning?

Har du ikke en tryk klar pdf eller har du brug for hjælp til design, layout og opsætning af dine foldere, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi giver dig gerne en nøjagtig pris, inden vi går i gang.

 

Presset deadline?

Har du en presset deadline, kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning, sådan du hurtigt kan få leveret dine foldere.

Loading...
Kr.


0% Complete    Kr.0

     

    Produktionstid 1-3 hverdage
    Alle priser er ekskl. moms og forsendelse