grafisk opsætning 

grafisk

opsætning

Mangler du hjælp

til grafisk opsætning?

Søger du grafisk assistance til dine tryksager eller til din næste markedsførings opgave? Med eget trykkeri, lokale samarbejdspartnere og stærke kompetencer indenfor tryk og design, står vi klar til at hjælp dig med stor set alt – stort som småt.

 

Vi kan hjælpe dig med helt traditionelle opgaver, som design og opsætning af annoncer, visitkort, flyers, foldere, hæfter, plakater m.m. – men vi kan også mere end det. Vi kan også lave dine facadeskilte eller din bildekoration, designe dit logo og udvikle din visuelle identitet til din virksomhed.

 

Det vi ikke kan lave inhouse i vores eget digitaltrykkeri, sender vi ud til vores lokale samarbejdspartnere, som har fulgt os i mange år.

Det er samarbejdspartnere, som vi har tillid til, og som kan leve op til vores egne standarder om god kvalitet og fornuftige priser.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig og hvis du ikke selv har idéerne til din næste trykopgave, så har vi massere, vi hellere end gerne vil dele ud af.

 

Ring til os på 72 60 60 40 for nærmere info og få et uforpligtende tilbud eller skriv til os på info@trykd.dk. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak om dine ideer – så giver vi en kop kaffe.

Vores kompetencer

Print, tryk & storformat print

Vi kan her hos trykd’ hjælpe dig med den grafiske udvikling til print, tryk og storformat print. Har du en idé, der mangler et kreativt touch eller har du behov for at få designet materialer til fx en messe eller et andet arrangement, kan vi også det. Vi kan alt fra visitkort, foldere, brochure, kalendere og diverse udstillingssystemer såsom bannere og roll-up.

 

Visuel identitet

En visuel identitet kan bedst beskrives som en virksomheds ansigt udadtil. Den definere samspillet mellem en virksomheds logo, typografi, farver, supergrafik, billeder mm. og regler for hvordan disse må anvendes.

Står din virksomhed overfor at skulle have en ny visuel identitet, måske fordi den eksisterende trænger til et anderledes udtryk eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig i mål. Vi udvikler logo og visuelle retningslinjer, så din virksomhed fremstår overbevisende med et udtryk, der matcher Jeres vision, service og produkter.

 

For at din virksomhed let kan implementere den nye visuelle identitet i hverdagen, udarbejder vi en designmanual med retningslinjer for brug af logo, guidelines for brug af skrifttyper, en gennemtænkt farvepalette, brevlinje, supergrafik, billedstil mm.

Tag et kig forbi, så giver vi en kop kaffe samtidig. Vi lytter også hellere end

gerne til dine ideer og giver dig et uforpligtende tilbud.