Hæfter 

Hæfter til alverdens formål

Hæfter kan bruges til alverdens formål. Du kan bruge et hæfte til produktkataloger, brochure, manualer, klubblade, foreningsblade, månedsblade, osv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Definitionen af et hæfte er mindst to stykker papir, som der er foldet og hæftet i midten. Et hæfte er velegnet til en lille bog. Et hæfte består minimum af 8 sider. Har du kun én side der skal foldes, skal du kigge under foldere i stedet.

 

Vi tilbyder print af hæfter i store og små oplag til alle formål. Du kan vælge mellem størrelserne A4 og A5, lige fra 100g papirkvalitet til 350g kraftigt papirkvalitet, med farvetryk på en eller begge sider.

 

Har du brug for grafisk opsætning?

Har du ikke en tryk klar pdf eller har du brug for hjælp til design, layout og opsætning af dine hæfter, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi giver dig gerne en nøjagtig pris, inden vi går i gang.

 

Presset deadline?

Har du en presset deadline, kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning, sådan du hurtigt kan få leveret dine hæfter.


Har du ønske om papir eller format, der er anderledes end hvad der findes på hjemmesiden her, er du velkommen til at kontakte os på info@trykd.dk … så er vi klar til at hjælpe dig videre.

Hæfter

kr.
kr.
kr.
kr.
kr.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse
Levering: 2-3 hverdage

Offset