Visitkort 

Måske Danmarks billigste visitkort

– undersøg markedet og vend tilbage

Visitkort eller business cards er stadig meget brugt og et ”must have”, hvis man er ude at besøge kunder. Det er en vigtig del af ens professionelle ansigt udadtil. Vi gør derfor meget ud af, at visitkort trykt hos os, er i den bedste kvalitet. Det gælder både i designprocessen, valg af den rigtige type papir samt trykkeriarbejdet.

 

2-sidet eller 4-sidet visitkort

Hos os kan du bestille et helt almindeligt standart visitkort på 85×55 mm, hvor du enten kan vælge af få tryk på 1 side, eller tryk på begge side / 2 sider. En del kunder vælger også at bestille et 4-sidet visitkort. Dette er oplagt hvis man ønsker lidt mere plads til at kunne præsentere sin virksomhed på. Et 2-sidet er dog billigere, da man undgår bukkestreger og evt. falsning.

 

Alle visitkort trykkes på kraftigt 350g papir. Ønsker du en anden papirkvalitet eller finish, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. Kontakt os blot, så løser vi opgaven for dig.

 

Har du ikke en tryk klar fil?

Har du ikke en tryk klar pdf eller har du brug for hjælp til opsætning, har vi grafiske designere i huset, som vil kunne hjælpe dig med opsætning og udarbejdelse af en trykfil. Tidsforbruget vil typisk ligge på en halv til en hel time. Vi giver dig gerne en nøjagtig pris, inden vi går i gang.

 

Presset deadline?

Har du en presset deadline, kan du altid kontakte os og så finder vi en løsning, sådan du hurtigt kan få leveret dine tryksager.

Visitkort

kr.
kr.
kr.
kr.
kr.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse
Levering: 1-3 hverdage

Offset